Liv

Velkommen til Pindsvine Plejerne.dk

Liv 270 g

Af plejer Inge Tornkjær

26.august 2018Livs hstorie:

Liv kom til vores rescuescenter( Østrups Pindsvine Rescue center på FB ) 23 -1-18 sammen sin far sonic, der hed hun sandy.


De kom fra en som havde fået barn, kunne ikke overskue barn og 4pindsvin, hendes far var tam , det er er hun ikke , hun har altid været tilbagetrukket og nervøs.


Hun kom i papkasse med lidt hø , hun var kølig, helt apatisk , vi var 3 der skiftes til at side og varme hende , hun var totalt apatisk og tynd , de kom med store kakkelakker de ikke kunne klare at spise , de var for store , hun er ret lille.


Hun overlevede, skiftede navn til Liv.


I starten var hun totalt apastisk , når kom i hænder , trods hyggepose kunne det tage over1,5 time før bare næsen kom frem.


Så vi tog en meget langsom tilgang til hende , havde hende lidt ude , lod hende være i buret flere uger før vi prøvede igen , så vi snakkede bare til hende i buret , var hun i hjulet , snakkede vi også lidt ( 5 min) så gik vi igen , det har vi gjort  det meste af tiden , laaaaaangsom tilgang hele tiden ,så begyndte hun at ligge og kigge rundt , også i Lottes hånd ,

Det er måden vi gør det på , vi “ lyttede” til hende.


Toppen var da hun kom i dine hænder, vi så hende som vi aldrig har set hende før , hun kunne lide at blive kælet , som ventede hun på den rette og det vag tydeligvis dig og du lyttede til hende.


Alt efter pinden vælger vi måden at gør det på , men altid lidt ro , så snak i buret , så holder vi madskålen , alt gør vi langsomt , fordi for meget stress giver blodpropper , det lærte vi med et totalt skræmt stresset pind , selv med langsom tilgang var han så stresset at han udviklede blodpropper , han var skræmt og stresset inden han til os

Så den tilgang er fast.


Efter vores besøg hos Lajla og Flemming som gør et kæmpe arbejde valgte liv at hun skule flytte Så idag bor hun med Jim- Bettenus- Candyl