Mynte

Velkommen til Pindsvine Plejerne.dk

Mynte 574 g

Af plejer Inge Tornkjær

17.december 2018


Tusind tak for sponsorat fra Bettina Hall Nielsen :-)


Update 8.4.2019

Hendes prøve  viste ikke noget . Hun er gået i seng igen så vi begynder forfra når hun vågner 


Update 23.4.2019

Mynte var hos dyrlægen idag. Hun fik taget en prøve der skal sendes til dyrkning.


Update 16.3.2019

Mynte tog fint på inden hun gik i seng. Når hun vågner skal hun til tjek så håber vi at hendes hi har gjort det sidste så hun kan komme ud igen.


Mynte kom igår aftes kl 21:30. Hun har et stort grimt sår på højre side af kroppen som lugter grimt. Hun er forkølet og har svært ved at trække vejret. Huden på hendes næse er fortykket så hun var hos dyrlægen her til morgen.


Update 17.december

Så kom Mynte hjem efter en tur hos vores dyrlæge. Hun kom i narkose fordi hun skulle have såret renset og syet. Heldigvis var der ikke tegn på nekrose (vævs død). Hun er også meget forkølet , så den står på stærkt smertestillende i 7 dage og antibiotika i 10 dage. Om 10 dage skal hun tilbage til dyrlægen og tjekkes og have fjernet stingene. Så vi gør vores bedste og krydser alt vi kan. Mynte takker dyrlægen for hurtig behandling.


Update 20.december

Lille forkølede Mynte havde fået det værre og var hos dyrlægen idag Hun kom i narkose og fik taget røntgen billede. Hun har intet brækket men hendes bløde gane puster sig op når hun trækker vejret lige som en ballon, det kan være derfor hun har svært ved at få luft, også har hun skab. Selvom hendes tilstand er meget kritisk så giver vi hende lige 3 -4 dage på ny medicin. Hjælper det ikke skal hun ind igen.


Update 3. januar

Mynte kom i narkose hos dyrlægen. Mynte havde jo en infektion i den bløde del af ganen som pustede sig op når hun trak vejret. Det var blevet meget bedre så behandlingen fortsætter og hun kommer til tjek hos dyrlægen om 10 dage


Update 10. april 

Mynte var forbi dyrlægen. Hun er fri for svamp. Når hun vågner rigtigt og hendes vejrtrækning er ok, kan hun komme hjem igen.