Rose

Velkommen til Pindsvine Plejerne.dk

Rose 875 g

Af plejer Dorte Sigga

12.oktober 2018


Tusind tak for sponsorat fra Solvejg Østergaard :-)


Rose er på trods af sin vægt ret tynd. Finder havde set hende stå længe i den udlagte mad uden at hun fik spist så meget, så vi aftalte et tjek af hende. Det var godt, for Rose har vældig meget tandsten, så hun må forbi dyrlægen snarest muligt.


16.10.18

Rose havde rgtig dårlige tænder. De var ødelagte og klistret sammen af masser af tandsten. Dyrlægen fjernede en del tænder i narkose. Heldigvis har hun nok tænder tilbage til at hun burde kunne klare sig. Nu skal hun lige have 10 dage på medicin og blød mad, inden hun skal til kontrol igen


5.12.2018

Rose var til dyrlægen igen - hun spiser for lidt og vil derfor ikke i hi - fik vi dette fine kort af dyrlæge Christina, som kommer fra Bornholm <3 Så nu kan vi fortælle at på bornholmsk hedder et pindsvin en jyjlkat :-D Der blev taget røntgen af Rose for at se om der skulle være galt med kæbeknogler eller andet, men det så fint ud. Dyrlæge Rikke tjekkede Rose for hvad som helst, men det er ikke til at sige, hvad der er skyld i den sløje appetit. Dyrlægen satte hende på antibiotika og det virker tilsyneladende, så der ligger muligvis en skjult infektion. Vi krydser for Rose


29.1.2019

I dag var Rose forbi dyrlæge Rikke på City Dyreklinik. Rose måtte en kort tur i narkose, hun spiser stadig for lidt, hun sover et par dage og er så nødt til at vågne og spise igen. Hun fik taget blodprøve, den så fin ud, både lever, nyrer mm virker som de skal. Så det er lidt et mysterie, hvad der er galt. Dyrlægen mente, at hun kunne være inficeret med en anden slags svamp end den Vinter har, så nu prøver vi at behandle for det.


3.5.2019

Rose var forbi dyrlæge Rikke i dag, Rose har en dum tand tilbage og hun skal til Rikke igen om en uge og have den fjernet. Hun har også fået lidt øjenbetændelse på venstre øje, som vi behandler.