Rudolph

Velkommen til Pindsvine Plejerne.dk

Rudolph 390 g

Af plejer Inge Tornkjær

12. november 2018

 

Tusind tak for sponsorat fra Carina :-)

 

Update 16.3.2019

Rudolph tager fint på og sover trygt i sit hi. Han skal til tjek når han vågner inden han kommer ud igen

 

Update 3. januar

Rudolph var i narkose og fik tjekket sine tænder, efter han har været på smertestillende og antbiotika siden sidst da han ikke ville spise. Det har hjulpet har har taget 200g på siden jul. idag var der 3 par dyrlæge øjne der skulle være med. De fandt at Rudolps`s tandskift ikke var som det skulle, han er nok en af de sidste unger fra sidste år. På billederne kan de tydeligt ses. Rudolph skal til tjek hos dyrlægen igen oom 10 dage.

 

Update 20.december

Rudolph som ikke vil spise blev tjekket igen hos dyrlægen idag. Han har en infektion i sit tandkød og nogle af hans tænder har det ikke så godt. Samtidig blev der konstateret svamp så det er også med i hans behandling. Han er nu på smertestillende og antibiotika i 7 dage.

 

Update

2.december 2018

Idag var vi på Kongelundens Dyreklinik hvor Rudolph skulle undersøges da han ikke spiser. Han kom i narkose for at dyrlægen bedre kunne undersøge ham. Der var intet at komme efter i munde,n kæbe osv så han blev gjort klar til at få taget et røntgenbillede.. av av hans tarme var fyldt med luft og bevægede sig ikke som de normalt gør. Rudolph har nu fået en behandling for luft i tarmene samt smertestillende. Vi krydser alt vi kan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Rudolph har dårlig mave så han må et smut til dyrlægen imorgen.

 

Finders historie:

Mange tak for snak, og for din kæmpe indsats.

En lille historie om Rudolph. Han blev lokket til vores have med kattemad jeg havde stillet ud for at hjælpe kvarterets pindsvin.jeg havde lavet et meget lille bo med en flise op ad en væg, og en forenden så der ikke var for voldsom gennemtræk og foret med halm. Første dag spiste han maden og gik igen, men på andendagen lagde han sig ind for at sove. Fik råd om at tage ham ind, og han boede derfor 3 dage i et par sammensatte papkasser i min garage. Men på 4 dagen havde jeg fået købt og indrettet en ny løbegård til ham, hvor han var indtil han måtte til dig pga dårlig mave. Håber så bare at han ovenpå alt dette stress, kan blive rask, og komme ud til foråret og lave nye små pindsvin.

Mvh Carina