Vinter

Velkommen til Pindsvine Plejerne.dk

Vinter 320 g

Af plejer Dorte Sigga

26.december 2018


Tusind tak for sponsorat fra Hanne Pedersen :-)


Vinter på 320 gram er en lille han, han løb rundt på en græsplæne her til eftermiddag, finder synes heldigvis han var for lille og tog ham ind og gav ham mad og vand inden hun fik kontakt med os. Vinter er tynd, men virker ellers ok.


Update 4. januar

Vinter vejer nu ca 550 gram. han har lige været en tur på City Dyreklinik i dag, hvor vi kunne se, at han dels havde svamp og dels også har lidt problemer med tandskifte. Han spiser nu godt, sålænge han får vådmad Og svampen er han kommet i behandling for.


29.1.2019

I dag var Vinter forbi dyrlæge Rikke på City Dyreklinik. Vinter måtte en kort tur i narkose. Han har lidt problemer med skift fra mælketænder til voksentænder, og dyrlæge Rikke hjalp ham af med 2 mælketænder - han har stadig svamp og fortsætter behandlingen for det. han spiser fint og vejer næsten 800 gram.


Update 3.5.2019

Vinter har i dag været forbi dyrlæge Rikke på trods af, at han er gået lidt i seng igen. Hun kunne konstaterer at han har fået svamp og så snart han vågner helt, sætter vi behandlingen igang. Behandlingen for svamp tager noget tid og det vil vise sig, hvor mange pigge han når at tabe og som han skal have groet igen, inden han må komme hjem.

Desværre får en del pindsvin svamp i forbindelse med en infektion/traume mm. Det skyldes formodentlig at immun forsvaret dykker og svampe mm så har bedre betingelser.