Hvem er vi

Velkommen til Pindsvine Plejerne.dk

Hvem er vi:

En kort introduktion af os, der primært tegner foreningen - det kan være rart at vide hvem man taler med, hvis man kontakter os.


Inge Tornkjær, formand og plejer, PP's facebook side og Pindloppen.

Dorte Sigga Lund, bestyrelsesmedlem, plejer, PP's facebook side og Pindloppen.

Vibeke Bekker, medlemskontakt, sponsorater, PP's facebook side og Pindloppen.

Helle Havmøller, står for Dagbogen, Over regnbuen og Tilbage til naturen på hjemmesiden.

Rasmus Aistrup, webmaster

Dyrlægerne hos Kongelundens Dyreklinik og hos City Dyreklinik.


Jeg hedder Inge. For en del år siden blev jeg opmærksom på, at der ikke var så mange pindsvin, som da jeg var barn. Efterhånden som jeg har lært det lille nyttedyr at kende er det blevet klart for mig, hvor mange pindsvin der har brug for lidt hjælp, når de er kommet til skade eller blevet syge. Jeg tror, at jeg har set de fleste skader på pindsvin, og samtidig set at med den rigtige behandling ( ved hjælp fra vores dyrlæger) så kommer de fleste sig og kan komme tilbage til naturen. Mit hjerte er hos det lille skønne nyttedyr, og jeg vil altid hjælpe det.

Jeg hedder Dorte Sigga. Det er efterhånden mange år siden, at jeg tog det første lille pindsvin ind til overvintring og siden er det gået slag i slag.

Pindsvin er jo små nyttedyr, som har et hårdt liv i høj grad pga. os mennesker.  F.eks.  ødelægger vi deres levesteder og vi  gør det svært for dem med vores pæne haver med stenbelægninger, hvor det er svært at finde føde og redesteder.

Så jeg synes godt vi kan betale lidt tilbage for at prøve at hjælpe dem

Også er de nogle ualmindelige søde og troskyldige dyr, som er gået direkte ind i mit hjerte .


Jeg hedder Vibeke. Jeg startede med at være chauffør for Pindsvinevennerne, og da PindsvinePlejerne blev etableret i 2016, fulgte jeg med herover -  jeg vil helst hjælpe dyrene i nærmiljøet, da jeg i min have kan se, at dyrene får færre og færre fristeder.

Var i begyndelsen Pindechauffør og tæppe-/hulestrikker, men der var jo også behov for anden hjælp i en nystartet forening, så fik i stedet opgaver på Facebook samt sponsorater/donationer/medlemsskaber.

Jeg hedder Helle

Mit bidrag til PP er at stå for opdatering af dagbogen med nye indkommende pindsvin samt opdateringer fra plejerne og vedr. dyrlægebesøg.   Ligeledes opdateringer vedr udsætning og Rip.

Vi har et meget tæt samarbejde med Kongelundens dyreklinik, især dyrlæge Anette Fugl Thomsen og med City Dyreklinik, især dyrlæge Rikke Hansen. Og vi er meget taknemmelige for deres hjælp, uden dem gik det ikke!